BELEDİYESPOR TARAFTARLARINDAN KÜLCÜ’YE ZİYARET

7 Mayıs 2012 Pazartesi

Bölgesel Amatör Ligi`ni (BAL) şampiyonlukla bitirerek 3. Lige yükselen Çorum Belediyespor`un taraftarları Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü ziyaret etti. Ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı ve Çorum Belediyespor Kulüp Başkanı Zeki Gül de hazır bulundu.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Belediyespor taraftarlarına hitaben `Biz buraya kadar getirdik. Bundan sonra takım size emanet` dedi. Belediyespor yönetiminin bundan sonra çalışmalarına hız verdiğini belirten Başkan Külcü, “Takımda gidenler de kalanlar da olacaktır. Belediyespor`un tüm Çorum`a layık olması ve daha da başarılı olabilmesi için transfer görüşmeleri başladı. Belediyespor`a şimdi olduğu gibi ilerde de destek vereceğinizi biliyorum. Bu zamana kadar yaptığınız katkılar için de teşekkür ediyorum.` dedi.

3. Lige yükselme maçında Belediyespor`u yalnız bırakmadıkları için tüm taraftarlara teşekkür eden Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Sizlerin sayesinde Çorum halkı bütünleşip 1000-1500 kişiyle Tokat`a çıkarma yapmıştır. O gün bizler rüyada gibiydik. Tüm Çorum halkına hayırlı olsun.”; dedi.