Belediyespor, Masa Tenisi’ne iddialı girdi

18 Şubat 2016 Perşembe

Çorum Belediyespor Kulübü, sportif branşlara bir yenisini daha ekledi. Masa Tenisi, Belediyespor`un 12. Spor branşı Masa Tenisi oldu. Masa Tenisi takımını Türkiye`nin yakından tanıdığı milli sporcu Ali Korkmaz çalıştıracak.

Belediyespor Kulübü Başkanı Zeki Gül, makam odasında düzenlediği basın toplantısı ile masa tenisi branşı ile ilgili bilgiler verdi. Belediyespor`un boks, futbol, güreş, halter, judo, karate, muay thai, bisiklet, satranç, taekwondo ve wushu branşlarında faaliyetlerini sürdürdüğünü ve on ikinci branş olarak masa tenisini eklediklerini söyleyen Zeki Gül, “Ülkemizde Masa Tenisi branşında 1., 2. ve Süper Ligde toplam 23 tane Belediye takımı yer almaktadır. Ayrıca liglerde yer alamayan ama yarışmalara katılan birçok il ve ilçe belediye takımı bulunmaktadır. Biz de Çorum Belediyesi olarak masa tenisinde iddiamızı göstermek istiyoruz.”; dedi.

Masa Tenisi sporcularını çalıştıracak olan Ali Korkmaz`ın masa tenisi camiasında çok iyi tanındığını belirten Zeki Gül, “Hocamız, masa tenisinde sporcu olarak yarışmalara katılmış ferdi ve takım olarak defalarca Türkiye Şampiyonu olmuştur. Ayrıca 50`den fazla milli formayı giymiş uluslararası şampiyonalarda ülkemizi başarıyla temsil etmiştir. İnşallah, kulübümüze de antrenör olarak önemli başarılar kazandıracaktır.”; Diye konuştu.

Belediyespor Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Ercan ve Nadir Solak`ın da hazır bulunduğu toplantıda Zeki Gül, ayrıca “Çorum Belediyespor Masa Tenisi takımı olarak hem altyapımıza sporcular kazandırmayı hem de ilerleyen yıllarda Masa Tenisi branşında ilimizi ve ülkemizi temsil edecek başarılı sporcular yetiştirmeyi hedefliyoruz.”; diye konuştu.