Belediyespor’dan Başkan Külcü’ye tebrik ziyaret

11 Aralık 2013 Çarşamba

Çorum Belediyesporlu yönetici, teknik heyet ve futbolcular Belediye Başkanı Zeki Gül`ü ziyaret etti.

Belediyespor Futbol Takımı kaptanı Nedim Köseoğlu, Başkan Külcü`ye çiçek takdim etti, Belediyespor kaşkolu hediye etti.

Belediyespor Kulüp Başkanı Zeki Gül ziyaretin futbolcular tarafından organize edildiğini, bu nedenle takım adına konuşmayı takım kaptanı Nedim`in yapacağını söyledi.

Takım kaptanı Nedim de yaptığı konuşmada Belediyespor`a verdiği destekler nedeniyle Başkan Külcü`ye teşekkür etti. Başkan Külcü`nün yeniden aday gösterilmesinden duyduklarını memnuniyeti dile getiren Nedim, bu desteğin karşılığı olarak sezon sonunda şampiyonluk kupasını Başkan Külcü`ye hediye edeceklerini kaydetti.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de yaptığı konuşmada stresli bir süreç sonunda da yeniden bu göreve layık görüldüklerini, göreve kaldıkları yerden devam edeceklerini söyledi.

Maçlara gelmese de puan durumunu yakından takip ettiğini belirten Külcü, bu hafta sonu oynanacak Erzurum maçının çok kritik olduğunu, kazanılması halinde büyük avantaj yakalanacağını dile getirerek `Benim sizlerden en önemli isteğim birbirinizi Allah için sevmeniz. Sizler birçoğunuz ilk kez bir araya gelmiş insanlar olarak büyükler küçüklerini küçükler de büyüklerini kalben sevmeli ve ona göre hareket etmeliler. Eğer aranızdaki bağı aileye dönüştürebilirsiniz başarı kendiliğinden gelecektir. Aranızda kardeşlik hukukunu sağladığınız takdirde hedefe ulaşmak için hiç bir sorun kalmayacaktır”; dedi.

Başkan Külcü, yönetici ve futbolcularla Belediye binası önünde toplu fotoğraf çekindi.