BELEDİYESPOR’UN GENEL KURUL’U BUGÜN

11 Haziran 2012 Pazartesi

Bölgesel Amatör Lig`de şampiyon olarak 3. Lige çıkma başarısı gösteren Çorum Belediyespor, olağanüstü genel kurulu bugün yapılacak.

Kulüp tarafından yapılan açıklamada, Çorum Belediyespor`un olağanüstü genel kurulu bugün Turgut Özal İş Merkezi`nde saat 12.30`da başlayacağı bildirildi.

Olağanüstü genel kurul gündeminin açılış ve yoklama, divan heyetinin oluşturulması, saygı duruşu ve istiklal marşının okunması, faaliyet raporunun okunup ibrası, kesin hesap bilançosunun okunup ibrası, denetim kurulu raporunun okunup ibrası, tahmini bütçenin okunup ibrası, yeni yönetim ve denetim kurulunun seçilmesinin ardından kongre dilek ve temennilerle sona erecek.

Çorum`un tarihinde ilk kez iki takımın profesyonel ligde oynama başarısı elde ettiğini ifade eden Çorum Belediyespor Kulüp Başkanı Zeki Gül, gerçekleşecek olan olağanüstü genel kurula tüm Belediyespor severler ile kulüp üyelerini davet etti.