Belediyenin YKS Kurs Kayıtları Başlıyor

22 Ağustos 2024 Perşembe

Çorum Belediyesi Gençlik Merkezleri, (YKS) Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na hazırlanacak adaylar için 2024- 2025 dönemi kurslarını başlatıyor.

Soru çözümleri, 40 deneme sınavı ve rehberlik gibi konuların yer aldığı YKS kurslarında Matematik, Geometri, Fizik, Biyoloji, Türkçe, Edebiyat, Tarih ve Coğrafya alanlarında kurslar düzenlenecek.

2 Eylül Pazartesi günü başlayacak olan kurslara katılmak isteyenler https://basvuru.corum.bel.tr/  Online Başvuru Sistemi’nden kayıt yaptırabilecekler.

Foto Galeri

Belediyenin YKS Kurs Kayıtları Başlıyor