Belediyenin minik ziyaretçileri vardı.

19 Nisan 2010 Pazartesi

Dün Zeki Gül`ü makamında ziyaret eden Bekir Aksoy İlköğretim Okulu 4/C sınıfı öğrencileri öğretmenleri Ercan Dursun ile geldikleri Belediyede Başkan Yardımcısı Gül`e makamında önce çiçek takdim ettiler daha sonra soru yağmuruna tuttular.

Gül, öğrencilerin Çorum Belediyesini daha yakından tanıyabilmeleri için ilk olarak Başkanlık makamından başlayarak Belediyenin çeşitli birimlerini tek tek gezdirip belediyedeki işleyiş hakkında öğrencileri bilgilendirdi.

Son olarak öğrencileri belediye meclisi toplantı salonuna götüren Zeki Gül, burada “Yerel İdareler”; konulu Ünite dersini uygulamalı ve yerinde öğrenmek amacıyla belediyeyi ziyaret eden minik konuklarının soru yağmuruna uğradı. Gül, burada öğrencilerin tüm sordukları soruları içtenlikle cevaplayıp meraklarını giderdi.

Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Ortak yaşamdan kaynaklanan bir çok hizmetin Belediyeler tarafından insanlara hizmet olarak götürüldüğüne değinerek ” Belediyeler şehir halkına en güzel hizmetleri götürmek zorundadır”; dedi.

Belediye idareciliği yapmanın sorumluluk ve özel hayattan fedakarlık isteyen özel bir durumu olduğunu vatandaşına iyi hizmet götürebilmesi içinde mutlaka bunları yapması gerektirdiğine vurgu yapan Zeki Gül ” Belediyeler insanlara doğumdan mezara kadar hizmet veren tek kurumdur”; diye konuştu.

Haberin videosunu izleyebilirsiniz…