20°C parçalı az bulutlu

20°C parçalı az bulutlu

Belediyemizin TSM Konseri bu akşam

9 Mayıs 2022 Pazartesi

Belediyemizin Türk Sanat Müziği Korosu, Şef Atakan Tetik yönetiminde birbirinden güzel eserlerle saat 20.30’da Devlet Tiyatro Salonunda sanatseverlerin karşısına çıkacak.

Belediyemizin kültür-sanat etkinlikleri Mayıs ayında da hız kesmeden devam ediyor. Belediye Başkan Yardımcımız Turhan Candan, “Kültür sanat ajandamızda yer alan etkinliklerimizi bir bir hayata geçiriyoruz. Bayramın üçüncü günü ünlü sanatçı Azerin’i hemşehrilerimizle buluşturmuştuk bu akşam’da Belediyemizin Türk Sanat Müziği Korosunun vereceği muhteşem konserle kulaklarımızın pası silinecek.” dedi.

Başkan Yardımcımız Candan, Devlet Tiyatro Salonunda saat 20.30’da gerçekleşecek Türk Sanat Müziği konserine Çorum halkını davet etti.

Belediyemizin TSM Konseri bu akşam