Belediyemizin sıcak çorba ikramları devam ediyor

20 Aralık 2021 Pazartesi

Belediyemiz, soğuk havalarla birlikte sıcak çorba ikramlarını devam ettiriyor. Mobil ikram aracı, her gün şehrin bir bölgesinde sıcak çorba ikramı yapıyor.

Gönül belediyeciliği kapsamındaki çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini belirten Belediye Başkan Yardımcımız Turhan Candan, “Özellikle hemşehrilerimizin gönlünde yer edinen hizmetlerimiz yaz-kış demeden devam ediyor.” dedi. Başkan Yardımcımız Candan, “Mobil ikram aracımız marifetiyle yazın limonata kışın ise sıcak çorba ikramlarımızı sürdürüyoruz. Günlük dağıttığımız sıcak çorbalarla işine, okuluna ve sağlık kuruluşuna gitmekte olan hemşehrilerimizin içini ısıtıyoruz.” diye konuştu.

Vatandaşlardan teşekkür

Mobil ikram aracından sıcak çorbalarını alan vatandaşlar soğuk kış günlerinde böyle bir hizmet sunduğu için Belediyemize teşekkür ettiler.

Foto Galeri