31°C az bulutlu

31°C az bulutlu

BELEDİYEMİZİN ÇALIŞMALARINDAN MEMNUNİYET ORANI %71.3

21 Eylül 2012 Cuma

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum Belediyesi`nin yaptığı hizmetlerde vatandaşın memnuniyet oranının yüzde 67`den yüzde 71.3`e ulaştığını, ayrıca Belediye oylarının da her geçen gün arttığını söyledi.

Park ve Bahçeler Birimi`nde düzenlenen basın toplantısında AK Parti Genel Merkezi`nin yaptırdığı en son yerel yönetimler anketinin sonuçları ile ilgili görüşleri sorulan Başkan Külcü, sadece Genel Merkez`in değil kendilerinin ve bazı sivil toplum kuruluşlarına zaman zaman bu tür anketler yaptırdığını hatırlattı.

Kamuoyuna en duyarlı partinin AK Parti olduğunu söyleyen Külcü, göreve geldikleri günden itibaren kendilerinin de sürekli anketler yaptırdıklarını ve sonuçların kendilerini sevindirdiğini söyledi.

AK Parti Genel Merkezi`nin yaptırdığı anketin kendisi tarafından değerlendirilmesinin doğru olmadığını ancak Belediye olarak geçen sene yüzde 55.8 olan oy oranlarının bu sene daha da arttığını, hizmetlerden memnuniyet oranının da % 67-68 aralığının yüzde 71,3`e yükseldiğini anlattı.

Oy oranları ile Belediye oranlarındaki farkın kişilerin hizmetlerden memnun olsa da kendi partilerine oy vermeyi tercih etmesinden kaynaklandığını vurgulayan Külcü, Belediye hizmetleri arasında park ve bahçelerin ilk sırada olduğunu, yol ve asfalt ile temizliğin ardından ise sosyal belediyecilik ile kültürel faaliyetlerin geldiğini sözlerine ekledi.