Belediyemizin başarısı tüm personelimizin başarısıdır

27 Temmuz 2014 Pazar

Belediyemiz personeli düzenlenen iftarla bir araya geldi. Kadrolu memur ve işçilerle birlikte Fen işleri, Park Bahçeler, Temizlik İşleri ve diğer birimlerde çalışan taşeron işçilerle birlikte sayısı 1.500’ü bulan Belediye personeli Başkan Külcü tarafından verilen iftar yemeği ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde birlikte iftar yaptı.

Belediye birimlerinde çalışan personelin tamamıma yakınının katıldığı iftar yemeğine Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ile birlikte Başkan Yardımcıları Zeki Gül, Ahmet Yabacıoğlu, Alper Zahir, Turhan Candan ve birim müdürleri de hazır bulundu.

İftara katılan personele teşekkür eden Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, işçisi, memuru, müdür, meclis üyesi, başkan yardımcıları ve başkanı ile birlikte Çorum Belediyesi’nin belirli bir çalışma standardı yakaladığını ve bu durumun Çorum halkı nezdinde Belediyenin itibarını gösterdiğini söyledi. Yaptıkları çalışmalarda ortaya konulan hizmetlerin, gerçekleştirilen icraatların millet ve halkın nezdinde bir karşılığı olduğu takdirde kıymetinin olacağını dile getiren Külcü, “Fatih Sultan Mehmet’in de dediği gibi Hüner şehirleri imar ederken gönülleri de abad etmektir.” Biz kendimize bunu vazife bildik. Belediyemizin tüm müdürlükleriyle, tüm çalışanlarıyla hiçbir çalışanımızı ayırmadan kendimize 5 yıl boyunca bunu şiar edindik. Yol haritamızı buna göre belirledik ve bugün de Allah’a hamd ederek ifade ediyorum ki 5 yıl öncesi ve 5 yıl sonrasına baktığımızda aradaki değişimi dönüşümü, halkımızın belediyemiz üzerindeki değerlendirmesini inanıyorum ki sizler de fark ediyorsunuzdur.” dedi.

“Biz biriz, beraberiz, birlikte Çorum’uz” diyen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “14 mahallemiz ve 237 bin vatandaşımızla. Hiç birini diğerinden dün ayırt etmedik. Bugün de ayırt etmeyeceğiz. Çünkü biz hiç kimseyi bizim akrabamız olduğu için, komşumuz olduğu için, ya da bizim mensubu bulunduğumuz AK Partimize oy verdiği için sevmedik. Biz yaratılanı yaratandan ötürü sevdik. Hakkın rızası için sevdik. Biz hakkın rızasına teslim olduk. Halk da bizden razı oldu. Bizim kültürümüzde bir söz vardır. Üzüntüler paylaştıkça azalır, sevinçler mutluluklar paylaşıldıkça çoğalır. Başarı da böyledir. Başarı etrafınızda insanlarla bir bütün olarak ortaya çıkar. Seçimlerdeki büyük başarı belediye başkanı olarak benim şahsi başarım değildir. Bu başarı topyekûn hepimizin başarısıdır. Buna böyle inandık ve böyle inanmaya da devam edeceğiz. Yaptığımız işleri ortaya koyduğumuz eserleri, gerçekleştirdiğimiz icraatları beş yıl önce gitseydiniz komşularınıza arkadaşlarınıza sorsaydınız hayal alıp hayal satıyorsunuz derlerdi. Biz yola inanarak çıktık. Dün birilerinin hayal dahi etmediklerini edemediklerini gerçeğe çevirdik. Bu sizlerin başarısıdır. Sizlere teşekkür ediyorum.” dedi.

10 Ağustos’ta üzerimize düşen vazifeyi yerine getireceğiz

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Belediye personeline yönelik düzenlediği iftar yemeğinde 10 Ağustos’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerine de değindi.

Ramazan bayramından sonra 10 Ağustos’un da bu millet için bir bayram olacağını iddia eden Başkan Külcü, “10 Ağustos’ta milletimizin önüne bir sandık gelecek. Nasıl ki pazartesi günü Ramazan Bayramını kutlayacaksak 10 Ağustos’ta da demokrasi bayramını kutlayacağız. Geçmişte bir takım karanlık odaklar ülkemiz üzerinde oyun oynadılar, istedikleri adamı Cumhurbaşkanı seçtirdiler. Şimdi aynı oyunları bir kez daha oynamak istiyorlar. Ama sayın Başbakanımız inşallah ilk turda seçilecek ve Cumhurbaşkanı olarak bu milletin başına geçecek.” dedi.

Seçimlerin bir oy meselesi ve Recep Tayyip Erdoğan’ın cumhurbaşkanlığına çıkması meselesi olmadığının altını çizen Başkan Külcü, “Bizleri Çankaya’ya sokmadılar. Ayağı çarıklı dediler. Şapkası yağlı dediler. Bu millet buraya tırnaklarıyla kazıya kazıya geldi.

Şimdi Cumhurbaşkanlığı seçimiyle son eşiği de aşmış olacağız. Çankaya milletin Çankaya’sı olacak. Cumhurbaşkanı cumhurun başkanı olacak.” dedi.