BELEDİYEMİZİN AŞAĞI SANAYİ’DEKİ KARARLILIĞI DEVAM EDİYOR

7 Mayıs 2012 Pazartesi

Belediyemiz, Aşağı Sanayi Sitesi ile ilgili yeni bir imar uygulamasına gidiyor. 360 hektarlık alanda yeni bir imar düzenlemesi yapılacağını söyleyen Başkan Külcü, “Aşağı Sanayi Sitesi`nin taşınması ile ilgili kararlılığımız devam ediyor”; dedi.

Belediye olarak bir buçuk yıl önce Aşağı Sanayi Sitesi esnafının kendilerinden 6 ay süre istediklerini belirten Başkan Külcü, ancak geçen zaman içerisinde kimsenin bir adım ileri gitmediğini söyledi. Külcü, Çorum Belediyesi olarak beklenmesi gerektiği kadar beklediklerinin altını çizerek “Çorum Belediyesi olarak planlamamızı yapacağız. Satın alınması gereken yer varsa satın alacağız. Yıkılması gereken yer varsa yıkacağız. Tahliye edilmesi gereken yer varsa tahliye edeceğiz. Oradakilerin ekmeğine saygı duyuyoruz. Ancak 250 bin Çorumluya da saygı bekliyoruz.”; dedi.