Belediyemizden Yeşilay Haftası’nda gençlere ve ailelerine tiyatro

7 Mart 2016 Pazartesi

Belediyemiz, Yeşilay Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlediği etkinliklerine bir yenisini daha ekliyor.

Madde bağımlılığına dikkat çekmek amacıyla 7 Mart Pazartesi günü “Sahte Cennet”; adlı tiyatro oyunu Çorum halkı ile buluşturulacak.

Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Çorum Belediyesi`nin halkı bilinçlendirmek ve toplumu olumsuz etkileyen konulara dikkat çekici etkinlikler düzenlediklerini söyleyerek Yeşilay Haftası`nda da yaptıkları programlarla sigara, alkol ve uyuşturucunun zararlarını anlattıklarını söyledi. 7 Mart Pazartesi günü Devlet Tiyatro Salonu`nda saat 14.00`daki seansın öğrenciler için saat 19.30`daki seansın ise velilere yönelik olduğunu vurgulayan Zeki Gül, tüm Çorum halkını “Sahte Cennet”; alı tiyatro oyununu izlemeye davet etti.