Belediyemizden Unutulmaz Rock Konseri

23 Mart 2022 Çarşamba

Belediyemiz kültür-sanat etkinlikleri kapsamında Mart ayının son programında Anadolu Rock Müziğinin güçlü yorumcularından Göksel Doğançay’ı Çorumlularla buluşturdu. Devlet Tiyatro Salonu’nda düzenlenen konsere Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın, Belediye Başkan Yardımcımız Turhan Candan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Konser, Çorum Web TV’den de canlı olarak yayınlandı.

Gençlerin yoğun katılım gösterdiği gecede, Göksel Doğançay’ın kendine has tarzıyla seslendirdiği birbirinden güzel Barış Manço, Aşık Veysel, Pir Sultan Abdal, Erkin Koray, Neşet Ertaş ve Cem Karaca eserlerine tüm salon coşkuyla eşlik etti. Coşkunun hiç bitmediği konserde 2 saatten daha uzun bir süre sahnede kalan sanatçı Göksel Doğançay, izleyenlerden tam not aldı. Konserde Çorum Belediyesi’nin kültürel ve sanatsal faaliyetlere verdiği değerden övgüyle söz eden sanatçı Göksel Doğançay, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’a teşekkür etti.

Konser sonunda Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın günün anısına sanatçıya çiçek ve hediye takdim etti.

Foto Galeri