20°C parçalı az bulutlu

20°C parçalı az bulutlu

Belediyemizden Türk Halk Müziği konseri

27 Mayıs 2022 Cuma

Belediyemiz Türk Halk Müziği Korosu, 30 Mayıs Pazartesi günü Devlet Tiyatro Salonunda vereceği konserle Çorumlu müzikseverle türkü ziyafeti sunacak.

Şef Arif Sadeçolak yönetiminde uzun zamandır çalışmalarını sürdüren Belediyemiz Türk Halk Müziği Korosu, müzik severlere unutulmaz bir akşam yaşatacak. Mayıs ayında da kültür sanat etkinlikleri bir bir hayata geçireceklerini belirten Belediye Başkan Yardımcımız Turhan Candan, Çorum Belediyesi Türk Halk Müziği Korosunun uzun süredir çalışmalarını sürdürdüğünü, 30 Mayıs Pazartesi günü saat: 20.30’da Devlet Tiyatro Salonunda verecekleri konserle unutulmaz bir akşam yaşatacaklarını söyledi.

Candan, Türk Halk Müziği Korosu konserinin ücretsiz olarak gerçekleştireceklerini belirterek tüm Çorum halkının davetli olduğunu kaydetti.

Belediyemizden Türk Halk Müziği konseri Belediyemizden Türk Halk Müziği konseri