Belediyemizden Tasavvuf Musikisi Konseri

6 Şubat 2016 Cumartesi

Belediyemiz, kültür etkinlikleri kapsamında düzenlediği programlarına tüm hızıyla devam ediyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hazırlanan programlarla tüm kesimlere hitap edecek etkinlikler hazırlanıyor. Kültür etkinlikleri kapsamında Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi, Çorum Belediyesi`nin davetlisi olarak tasavvuf musikisi konseri verecek. 8 Şubat 2016 Pazartesi günü saat 19.30`da Devlet Tiyatro Salonu`nda gerçekleştirilecek olan konseri tüm Çorum halkı ücretsiz olarak izleme imkanı bulacak.

Türk Din Musikisi alanında yayınlanmış birçok eseri de bulunan Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi`nde Türk Din Musikisi Anabilim Dalı öğretim üyesi olarak görev yapıyor. Konserde Turabi, kendi bestelerini de seslendirecek.