Belediyemizden tarıma modern bina

3 Ocak 2014 Cuma

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum Belediyesi tarafından yaptırılan Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü binası ile ilgili bilgi verdi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Erkan Elfaz Ermiş, Belediye Başkan yardımcıları Zeki Gül, Alper Zahir, Turhan Candan, Belediye Meclis Üyeleri, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü yetkilileri ve müteahhit firma yetkilerinin katıldığı basın toplantısında konuşan Başkan Külcü, ortaya konan çalışmanın, değişik kamu kurumları arasında sürdürülen başarılı iletişim sayesinde hizmete dönüştüğünü belirtti.

Tamamı Çorum Belediyesi tarafından hazırlanan projenin yine kendileri tarafından Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü`ne hediye edildiğini ifade eden Başkan Külcü, ortaya çıkan modern binanın bugünün ve gelecek 30 yılın ihtiyacına rahatlıkla cevap verir nitelikte olduğunu kaydetti.

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü`ne yapılan binanın maliyetinin 3 milyon 603 bin 926 TL olduğunu açıklayan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Bina bodrum, zemin ve üç kattan oluşuyor. Toplam kapalı alan miktarı 4.760 metrekare. Mevcut binanın yanı sıra 400 metrekarelik ambar, atölye ve selektör evi de yer alıyor. Ayrıca 100 araçlık yarı kapalı otopark da yaptık. Her biri 22 metrekarelik 68 ofis, 5 şube müdürü odası, 5 müdür yardımcısı odası, 1 makam odası ve 163 kişilik konferans salonu bulunmaktadır”; dedi.