Belediyemizden Sünnet Şöleni’ne destek veren doktorlara teşekkür

24 Aralık 2015 Perşembe

Belediyemiz tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen sünnet şölenine katkı veren doktorlar, Başkan Külcü`nün verdiği yemekte bir araya geldi.

Yemeğe Çorum Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Ömer Sobacı, Hitit Üniversitesi Araştırma ve Eğitim Hastanesi Başhekimi Yrd. Doç. Dr. Sinan Zehir, Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Cengiz Özkader ve sünnet şölenine katkı veren doktorlar da katıldı.

Geçen yıllardan farklı olarak bu yıl Sağlık Bakanlığı`nın yayınladığı genelge gereği hastanelerde uzman hekimler nezaretinde yapılan sünnet şöleni ile bu yıl 487 çocuk sünnet ettirilmişti. Hitit Üniversitesi Araştırma ve Eğitim Hastanesi`nde görevli uzman hekimler ameliyathanede hijyenik koşullarda cerrahi operasyonla sünnet etmişti. Sünnet şölenine katkı veren hekimlerle Hazneder`da bir araya gelen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, kendilerine destek olan tüm hekimlere teşekkür etti. Uzman hekimlerin katkılarını çok önemsediklerini belirten Külcü, “Sizlere çok teşekkür ediyorum. Hepinizin emeğine sağlık. Sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Bugün de davetimize icabet ettiğiniz, sağolun varolun.”; dedi.

Külcü, yemeğe katılan doktorlara günün anısına hediye takdim etti.