31°C parçalı az bulutlu

31°C parçalı az bulutlu

Belediyemizden su kesintisi uyarısı

29 Eylül 2021 Çarşamba

Belediyemiz içmesuyu hatlarındaki yenileme çalışması nedeniyle bazı bölgelerde su kesintisine gidecek.

Binevler 3. Cadde’de yeni döşenen içmesuyu şebeke hattı bağlantısının yapılacak olması nedeniyle 30 Eylül Perşembe günü saat: 08.00 ile 18.00 arasında su kesintisi yapılacağı belirtildi. Açıklamada, “Binevler’in tamamı, Buharaevler Mahallesi bir kısmı, Silmkent ve Ayarık Bağlarında su kesintisine gidilecek. Bu bölgelerde oturan vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için gerekli tedbirleri almaları gerekmektedir.” dendi.

Belediyemizden su kesintisi uyarısı Belediyemizden su kesintisi uyarısı