23°C az bulutlu

23°C az bulutlu

Belediyemizden soğuk limonata ikramı

24 Mayıs 2021 Pazartesi

Belediyemizin yılbaşında hizmete sunduğu mobil ikram aracı yaz sıcaklarının başlamasıyla vatandaşlara soğuk limonata ikramına başladı.

Mobil ikram aracı kış mevsimi boyunca şehrin farklı noktalarında özel günlerde ve Cuma namazı çıkışlarında vatandaşlara sıcak çorba ikramında bulunmuştu. 29 Ocak 2021 tarihinden itibaren yaklaşık 5000 kişilik sıcak çorba ikramında bulunan belediyemiz, bu hizmetiyle vatandaşlardan takdirini kazanmıştı. Yaz aylarının gelmesi ve sıcaklıkların da yükselmesiyle birlikte mobil ikram aracı bu kez soğuk limonata ikram ederek vatandaşlara hizmet etmeye devam ediyor.

Sarıgül Çorum Belediyesi’ni tebrik etti

Cuma namazı sonrası Hz. Ömer camii çıkışında vatandaşlarla birlikte soğuk limonata içmek için sıraya giren Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan’ı halka dokunan bu hizmet için tebrik ettiğini dile getirdi.

Belediye emekçileri de unutulmadı

Cuma namazı sonrası vatandaşa limonata dağıtımı yapan mobil ikram aracı kiremit fabrikalarında çalışan emekçilerin de yanına gitti. Sıcak hava şartlarında ağır işçilik yapan emekçiler, belediyemize verdikleri bu hizmet için teşekkür etti.

Foto Galeri