Belediyemizden Şiir Tadında Bir Gece

8 Mart 2022 Salı

Belediyemiz 8 Mart Dünya kadınlar gününü şiir gecesi ile kutladı. “Şehir Defteri Dergisi Elvan Çelebi Şiir Gecesi”nde kadın şairler birbirinden güzel şiirleriyle sahne aldı.

Çorum’da kültür-sanat alanında önemli etkinliklere işlere imza atan Çorum Belediyesi, şiir gecesi etkinliğini Çorumlularla buluşturdu. Kadın şairlerin katıldığı “Şehir Defteri Dergisi Elvan Çelebi Şiir Gecesi”, Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirildi. Yoğun ilgi gören şiir gecesi etkinliği, Çorum Web TV’den de canlı olarak yayınlandı.

Programın açılış konuşmasını yapan Belediye Başkan Yardımcımız Turhan Candan, kültür belediyeciliği çalışmaları kapsamında sosyal ve kültürel alanda etkinliklere devam ettiklerini belirterek, “8 Mart Kadınlar Günü’nden de şiir ve müziğin yer aldığı bir etkinlikle karşınızdayız. Programımıza katılan şairlerimize ve sanatçılarımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.

Programa ‘Kesişme: İyi ki Varsın Eren’ filminde seslendirdiği ağıtla milyonların beğenisini kazanan Ceren Ece Öksüz de katıldı. Genç sanatçı seslendirdiği ağıt ve Karadeniz türküleriyle izleyenlerden alkış aldı.

Belediye Başkan Yardımcımız Turhan Candan, program sonunda etkinliğe katılan sanatçı ve şairlere çiçek takdim ederek teşekkür etti.

Foto Galeri