31°C parçalı az bulutlu

31°C parçalı az bulutlu

Belediyemizden Şenyurt Cadde ve Sokaklarda asfalt çalışması

24 Eylül 2021 Cuma

Belediyemiz, altyapı çalışmalarını tamamladığı Şenyurt Caddesi ve Şenyurt 9. Sokak arasında asfalt çalışmalarına başladı.

Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Bahçelievler Mahallesi Şenyurt Caddesi, Bahçelievler 1. Cadde ve Şenyurt  9. Sokakta 780 metre uzunluğunda içmesuyu hattı yenileme çalışmasını tamamladıklarını kanalizasyon hattı çalışmalarının da devam ettiğini söyledi. Başkan Aşgın, “Bahçelievler Mahallesinde yaptığımız altyapı yenileme çalışmaları ile bu bölgede içmesuyu altyapısında sorun yaşanmayacak” dedi. Aşgın,  “Ekiplerimiz Şenyurt Caddesi (Cumartesi pazarı ile Şenyurt 9. Sokak arasında) altyapı çalışmalarını tamamladı. Hemen ardından dolgu ve mekanik serimiyle birlikte asfalt çalışmamızı başlattık. Yenilenen altyapımız mahalle sakinlerimize hayırlı olsun” dedi.

Belediye Başkanı Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın, Bahçelievler 1.Cadde, Şenyurt Caddesi (Şenyurt 9. Sokak ile Bahar Caddesi arasında) kanalizasyon hattı çalışmasının devam ettiğini, buradaki çalışmaları da kısa süre içerisinde tamamlayarak kazı ve tretuar çalışmalarının ardından asfalt serimine geçeceklerini söyledi.

Foto Galeri