Belediyemizden "saklama paylaş" kampanyası

7 Şubat 2014 Cuma

Belediyemiz, eski oyuncak ve kitapları toplama kampanyası başlattı. Dört ayrı noktaya yerleştirilen oyuncak ve kitap toplama kutularında toplananları ihtiyaç sahiplerine dağıtacak.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, belediye tarafından dört ayrı noktaya yerleştirilen eski kitap ve oyuncak toplama kutuları ile evlerde kullanılmayan oyuncak ve kitapları toplamayı hedeflediklerini belirtti. Maddi durumu iyi olmayanlara toplanan oyuncak ve kullanılabilir düzeydeki eski kitapların ulaştırılacağını kaydeden Başkan Külcü, “Evlerde kullanılabilir durumdaki kitap ve oyuncakların çöpe atılmasını önlemek istiyoruz. Bu şekilde de halkımız arasında farkındalık oluşturmayı hedefliyoruz. Bu oyuncak ve kitaplar çöpe atılmasın. İhtiyacı olanlara ulaştırılsın istiyoruz. Bu amaçla başlattığımız oyuncak ve eski kitap toplama kampanyasını hemşehrilerimizin yoğun ilgi göstereceğini düşünüyoruz.”; dedi.

Çorum Belediyesi, saklama paylaş kampanyası kapsamında PTT önü, Bahçelievler Mahalle Muhtarlığı önü, Eti Lisesi karşısı ve Adliye Sarayı karşısı olmak üzere dört noktaya kitap ve oyuncak toplama kutusu yerleştirdi.