Belediyemizden Özel Sporculara tam destek

15 Nisan 2013 Pazartesi

Türkiye Özel Sporcular Federasyonu yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü ziyaret etti.

12-14 Nisan tarihleri arasında Çorum`da yapılan Karadeniz Bölgesi Basketbol Şampiyonasına, Başkan Külcü`nün yaptığı desteklerden dolayı Külcü`ye teşekkür eden federasyon üyeleri, Çorum Belediyesi`nin sosyal belediyecilik alanında çok aktif çalışmaları olduğunu söyledi.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ensar Kurt, Organizasyon Kurulu Üyesi Ahmet Lal, Çorum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer ve Özel Sporcular Çorum İl Temsilcisi Selami Bolat`ın da yer aldığı ziyarette konuşan Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ensar Kurt, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`nün Almanya`daki Engelliler Fuarı`nı yakından takip ettiklerini belirterek, bu incelemenin yakında meyvelerini vermeye başlayacağına inandığını söyledi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`nün Karadeniz Bölgesi Basketbol Şampiyonası`na katkısının çok büyük olduğunun altını çizen Kurt, “Sizler bu destekleri bizlere sağlamamış olsaydınız bizler bu etkinliği Çorum ilinde yapamazdık. Belediye olarak özel sporculara vermiş olduğunuz katkılardan dolayı sizlere teşekkür ediyorum”; dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, özel yetenekli çocukların ve gençlerin ne kadar yüreklendirilirse o kadar büyük başarılara imza atacaklarına inandığını söyledi.

Başkan Külcü, Çorum Belediyesi`nin bu dönemde sosyal belediyecilikle sık sık isminin anılmaya başladığını vurgulayarak ” Engelliler ile ilgili çalışmalarımız hızla devam ediyor. Yakında kamuoyu ile bu projelerimizi paylaşacağız. Özel sporculara yapılan hizmet ibadettir”; dedi.