Belediyemizden ''Omar Bin Hattab'' Tiyatrosu

19 Nisan 2016 Salı

Belediyemiz, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında, Hz. Muhammed (S.A.V) vefatından sonra başlayan halifelik dönemini anlatan “Ömer Bin Hattab”; adlı tiyatro oyununu Çorumlularla buluşturuyor.

Fevzi Erden`in yönetmenliğini yaptığı oyun, iki perdeden oluşuyor. İlk perdesi Hz. Ebu Bekir dönemini ikinci perdesi ise Hz. Ömer dönemini ele alan oyunda, Hz. Ömer`in halife olmadan önce ve sonra olaylara bakışı ve hayatla ilgili düşüncelerini anlatıyor.

Çorum Belediyesi`nden yapılan açıklamada Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen oyunun 20 Nisan Çarşamba Günü saat 20.00`de Devlet Tiyatro Salonu`nda ücretsiz olarak sahneleneceği ve tüm Çorum halkının davetli olduğu belirtildi.