20°C parçalı az bulutlu

20°C parçalı az bulutlu

Belediyemizden okul servislerine denetim

26 Kasım 2015 Perşembe

S plakalı okul servisleri Çorum Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri tarafından denetleniyor.

Taşımalı eğitime tabi öğrencilerin, okullarına güvenli ve konforlu bir şekilde ulaşmalarını sağlamak amacıyla, okul servis araçlarını denetlediklerini söyleyen Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, “Servis denetimlerinde çok titiz davranıyoruz. Sonuçta bu araçlar öğrencilerimizi, geleceğimizi taşıyor. Okul servisleri denetim formu kriterlerine göre öğrenciler için emniyet kemeri, araçların bakım ve temizliği, güvenlik sistemi, araç muayeneleri ve yönetmeliklere uyup uymadıklarını kontrol ediyoruz.”; dedi.

Candan, okul servislerine yönelik denetimlerinin bundan sonra da belirli aralıklarla devam edeceğini sözlerine ekledi.