Belediyemizden Öğretmen Lisesi Caddesi’nde asfalt

24 Kasım 2021 Çarşamba

Belediyemiz şehrin trafiğini rahatlatacak alternatif yollar açmaya ve bu yolları tamamlayıp vatandaşın hizmetine sunmaya devam ediyor.

Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın, Öğretmen Lisesi Caddesinde başlayan asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir’den çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Şehrin trafiğini rahatlatacak yeni yollar açtıklarını, bu yolların alt ve üstyapılarını tamamlayıp hizmete sunduklarını belirten Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın, alternatif ve sürdürülebilir ulaşım araçların yoğunluğunu da kaldıracak ve destekleyecek genişlikte yeni yollar planladıklarını vurguladı. Başkan Aşgın, “Bu bölgedeki yeni yapılaşmayla birlikte yoğun bir şekilde kullanılan Öğretmen Lisesi Caddesi’nin ilk olarak altyapısını tamamladık. Daha sonra yolumuzu sağlamlaştırarak dolgu ve mekanik çalışmalarını yaptık. Toplam 6 bin metre uzunluğundaki bordür çalışmalarının ardından ekiplerimiz 800 metre uzunluğa sahip tek şeridin asfalt çalışmasına başladı. Caddemiz tamamlandığında, yeni kavşakları ve bisiklet yoluyla hemşehrilerimizin hizmetinde olacak.” diye konuştu.

Foto Galeri