Belediyemizden öğrencilere sınav öncesi moral

7 Mart 2016 Pazartesi

Belediyemiz tarafından düzenlenen “Sınav Öncesi Motivasyon”; konferansında konuşan Eğitimci-Yazar Sıtkı Arslanhan, 13 Mart`ta yapılacak olan LYS sınavına girecek olan öğrencilere ve velilere seslendi.

Devlet Tiyatro Salonu`nu dolduran yüzlerce öğrenciye hitap eden Arslanhan öğrencilere, hiçbir şey için geç olmadığını, önümüzdeki 10 günün bile başarı için yeterli olduğunu söyledi. Arslanhan, “Eğer ki sizi sabahın erken saatinde heyecanla yataktan kaldıracak bir hayaliniz yoksa tabi ki başarıya erişemezsiniz. Cep telefonu kullanıyorsanız, sosyal medya hesaplarınız varsa tabii ki başarıya erişemezsiniz. Hiçbir şey için geç kalmış sayılmazsınız. Yeter ki inanın ve bugünden itibaren çaba gösterin.”; dedi.

Devlet Tiyatro Salonu’nda yoğun bir katılımla gerçekleştirilen programa Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, çok sayıda öğrenci ve veliler katıldı.