Belediyemizden ödüllü Komşuluk Hikayeleri yarışması

13 Şubat 2014 Perşembe

Çorum Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezi, komşuluk hikayeleri konulu yarışma düzenliyor.

Geçmişte çok güçlü olan komşuluk ilişkilerinin günümüzde de daha gelişmesi için Kadın Kültür ve Sanat Merkezi tarafından böyle bir yarışma yapmayı uygun gördüklerini söyleyen Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, bu konuda kendilerine düşen sorumluluğu yerine getirmeye çalıştıklarını söyledi.

Hikaye yazmaya gönüllü kadınların 28 Şubat 2014 Cuma günü saat 17.00`a kadar hikayeleri ile birlikte Çorum Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezi`ne teslim etmeleri gerektiğini ifade eden Zeki Gül, yarışma ile ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyenlerin 201 00 10 numaralı telefonu arayarak merkez yetkililerinden bilgi alabileceklerini söyledi.

Yarışma sonucunda yapılacak değerlendirmede dereceye girenlere Çorum Belediyesi tarafından para ödülü verileceğini hatırlatan Zeki Gül, “Yarışma jürisinin yapacağı değerlendirme sonucunda derece giren yarışmacılarımıza para ödülü verilecek. Birinciye 1.000 TL, ikinciye 750 TL ve üçüncüye 500 TL verilecek. Yarışmanın dördüncü ve beşincisine de 250`şer TL ödül verilecek.”; dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, yarışmayanın ödül töreninin 10 Mart 2014 Pazartesi günü Devlet Tiyatro Salonu`nda yapılacağını ve ödüllerin bu programda verileceğini sözlerine ekledi.