Belediyemizden muhtarlara hijyen seti

10 Nisan 2020 Cuma

Koronavirüs tedbirleri kapsamında şehrin genelinde önemli çalışmalar yürüten belediyemiz, mahalle muhtarlarını da unutmadı. Her gün çok sayıda vatandaşla irtibat kuran muhtarlara hazırlanan hijyen setlerini Belediye Başkan Yardımcılarımız İsmail Yağbat ve Lemzi Çöplü teslim etti.

Merkez mahalle muhtarları, kendilerine daha sağlıklı bir çalışma ortamı oluşturmak amacıyla eldiven, maske ve dezenfektandan oluşan hijyen setleri için Çorum Belediyesi’ne teşekkür etti. Yaşanan yoğunluklar nedeniyle muhtarlıkların risk taşıdığını ve bu nedenle Çorum Belediyesinin kendilerini düşünerek hijyen seti hazırladığını ifade eden muhtarlar, “Sayın Belediye Başkanımıza hijyen setleri nedeniyle teşekkür ediyoruz. İlk andan beri koronavirüs tedbirleri kapsamında belediyemiz büyük bir gayretle çalışıyor.” dedi.

Foto Galeri