Belediyemizden muhtarlara dernek binası

16 Mayıs 2016 Pazartesi

Çorum Belediyesi tarafından Merkez Köy Muhtarları Derneği için hazırlanan dernek merkezi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan ve Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal, Müftü Dr. Ahmet Akın, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB) Başkanı Yalçın Kılıç, İl Genel Meclisi Üyeleri, daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, sanayici ve işadamları ile çok sayıda davetli katıldığı açılışta konuşan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, açılışın yaptıkları dernek merkezinin güzel hizmetlere vesile olması temennisinde bulundu.

AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan ve Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt da dernek yerinin hazırlanması nedeniyle Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye teşekkür ederek, 171 köy muhtarının üyesi olduğu derneğin yeni yerinin hayırlı, uğurlu olması dileğinde bulundu.

Çorum Merkez Köy Muhtarları Derneği Zeki Oral, Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü’ye yeni dernek yerinin Belediye tarafından tefriş edilmesi nedeniyle teşekkür etti.