Belediyemizden mıntıka temizliği

25 Kasım 2021 Perşembe

Belediyemiz, sonbaharın gelmesiyle birlikte kaldırım ve yol kenarlarında oluşan yaprakları temizlemek için mıntıka temizliklerini aralıksız sürdürüyor.

Çorum’un temizlikte marka bir şehir olduğunu, yaptıkları çalışmalarla Çorum’u daha temiz bir şehir haline getirdiklerini ifade eden Belediye Başkan Yardımcımız İsmail Yağbat, “Şehir merkezinde sonbahar aylarının gelmesiyle birlikte kaldırım ve yol kenarlarında oluşan yaprakların süpürülmesi konusunda mıntıka temizliklerimize ara vermeden devam ediyoruz” dedi.

Yağbat, “Ekiplerimiz her gün şehrimizin dört bir yanında temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Kaldırım ve yol kenarlarında yaprakları süpürüyor, cep yerlerinde ise temizlik çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.” diye konuştu.

Foto Galeri