Belediyemizden “Milli Mücadele'nin Kahraman Kadınları” konferansı

11 Mart 2020 Çarşamba

Belediyemiz ‘Milli Mücadele’nin Kahraman Kadınları’ konulu konferans düzenleyecek. Araştırmacı yazar İlknur Bektaş tarafından verilecek konferans, bugün saat 13.30’da Buhara Kültür Merkezinde gerçekleşecek.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenledikleri konferansta Milli Mücadele döneminde, vatanı için gözünü kırpmadan savaşan kadın kahramanların anlatılacağını söyleyen Belediye Başkan Yardımcımız İsmail Yağbat, “Savaş döneminde cephede vatanı için düşmanla çarpışan askerlere yaptıkları fedakârlıklarla tarihe adlarını altın harflerle yazdıran kadınların öykülerinin anlatılacağı konferansımıza tüm Çorum halkını davet ediyoruz” dedi.

Foto Galeri

Belediyemizden “Milli Mücadele'nin Kahraman Kadınları” konferansı Belediyemizden “Milli Mücadele'nin Kahraman Kadınları” konferansı