28°C parçalı bulutlu

28°C parçalı bulutlu

Belediyemizden mezarlıklarda 45.000 ücretsiz çiçek

15 Temmuz 2015 Çarşamba

Belediyemiz, Ramazan bayramı arefesinde Çorum`daki tüm mezarlıklarda ücretsiz çiçek dağıttı.

Arefe günü mezarlıklara dua etmek için gelen vatandaşlara hediye edilen 45.000 çiçek, yakınları tarafından mezarlıklara dikildi. Belediye ekipleri tarafından sabah erken saatlerden itibaren Hıdırlık, Ulumezarlık ve Çiftlik Mezarlığı`nda kabir ziyareti yapan vatandaşlar uygulamayı oldukça beğendi. Çiçeklerini alan vatandaşlar mezarlıkları adeta çiçeklerle donattı. Belediye`nin hediye ettiği çiçeklerden alan Abdullah Durkan adlı vatandaş, uygulamayı çok beğendiğini, Çorum Belediyesi`ne teşekkür ettiğini söyledi.