Belediyemizden ''Mehmet Akif Ersoy ve İstiklal Marşı'' konferansı

14 Mart 2017 Salı

İstiklal Marşı`nın kabulünün 96. yıldönümünde Çorum Belediyesi, Hitit Üniversitesi ve Çorum Kent Konseyi ortaklaşa konferans düzenleyecek.

13 Mart 2017 Salı günü Hitit Üniversitesi MYO Ethem Erkoç Konferans Salonunda saat 14.30`da başlayacak olan Mehmet Akif Ersoy ve İstiklal Marşı konferansını İstanbul Kültür Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretim Üyesiİsa Kocakaplan verecek.

Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Mehmet Akif konusunda önemli çalışmaları bulunan ve İstiklal Marşı`nı en iyi anlatan isimlerden birisi olan İsa Kocakaplan`ın konferansına tüm Çorum halkını davet etti.