Belediyemizden kitap kampanyasına destek

14 Nisan 2021 Çarşamba

Belediyemiz eğitim öğretim alanında çalışmalar sürdürürken bir yandan da kurum ve kuruluşların çalışmalarına da destek veriyor.

Bilgi Koleji öğrencileri “Kitaplar Geleceğe Işık Tutar, Bilgi Işıktır”  kampanyası kapsamında ilkokul düzeyinde kitap toplama kampanyası başlattı. Belediyemizin de desteği ile 1 haftada 400 kitap toplandı. Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat’ın katıldığı programda Bilgi Koleji öğretmen ve öğrencileri toplanan kitapları Büyük Düvenci İlkokulu öğrencileriyle buluşturdu.

Okumanın önemine vurgu yaparak öğrencilere hitap eden Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat, Çorum Belediyesi’nin bundan önce olduğu gibi bundan sonra da eğitime katkı anlamında her zaman hazır olduğunu söyledi. Bu tür çalışmaların her dönem devam edeceğini de sözlerine ekleyen Yağbat, etkinlikte emeği geçen öğrencilere de teşekkür etti.

Foto Galeri