21°C parçalı az bulutlu

21°C parçalı az bulutlu

Belediyemizden kırmızı çizgi duyarlılığı

4 Temmuz 2022 Pazartesi

İçişleri Bakanlığı öncülüğünde başlatılan ve yurt geneli uygulanan yaya güvenliğini önceleyen “Yayalar Kırmızı Çizgimizdir” uygulaması 2021 yılında hayata geçmişti. Eskiyen kırmızı çizgiler Belediyemiz tarafından yenilendi.

Yaya güvenliğinin öncelenmesi konusunda farkındalık oluşturmak için2021 yılında 81 ilde eş zamanlı yapılan yaya geçitlerinin kırmızıya boyanmasının üzerinden geçen sürede kırmızı çizgilerin kullanıma bağlı olarak solmasının üzerine Çorum Belediyesi harekete geçti. Belediyemiz Ulaşım Hizmetleri yol çizgi boya ekibi trafiğin en az olduğu gece saatlerinde kırmızı çizgileri yeniledi.

Foto Galeri