Belediyemizden karla etkin mücadele

31 Aralık 2015 Perşembe

Yılın ilk karının yaydığı Çorum`da, belediye karla mücadelesini etkin bir şekilde sürdürdü. Belediye, vatandaşların mağdur olamamaları için gerekli bütün önlemleri aldı.

Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü`ne bağlı karla mücadele ekiplerinin kar yağışının başladığı andan itibaren yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdürdüğünü söyleyen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Kar yağışının başlaması ile birlikte gece 3 kar küreme aracı, 2 yol tuzlama kamyonu çalışmalarına başladı. Gündüz ise 2 kar küreme aracı, 6 tuzlama kamyonu, 5 tuzlama traktörü, 3 greyder, 5 kepçe, 1 tuzlama pikabı ve şehre yağan karı taşımak için çalışan taşıma kamyonları ile çalışmalarımız devam etti.Temizlik İşleri Müdürlüğü`ne bağlı 140 personel şehrin sokak ve kaldırımlarında karları süpürdü. Kar yağışı sonrası oluşabilecek olumsuz neticeler şehrimizde yaşanmadı.”; dedi.

Külcü, karla mücadelede de aktif çalışan 32 araç ve 250 personelle vatandaşların mağdur olmamaları için gecegündüz demeden çalışmalara devam ettiklerini sözlerine ekledi.