21°C parçalı bulutlu

21°C parçalı bulutlu

BELEDİYEMİZDEN KAR VE BUZLANMAYA KARŞI YOĞUN ÖNLEM

18 Ocak 2012 Çarşamba

Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, Çorum Belediyesi olarak her türlü hava koşulu için hazırlıklarını yaptıklarını kaydederek, Çorum`da kapalı yol bulunmadığını, buzlanmayı önlemek için de ekiplerin sürekli çalıştığını ifade etti.

Çorum`da aşırı bir kar yağışı olmadığını ancak don olayları göründüğünü ifade eden Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, görevlendirdikleri 8 ekibin dönüşümlü olarak buzlanmaya karşı mücadeleye devam ettiğini söyledi Zahir, “4 greyder faal durumda. Gerektiğinde 20 araç ile çalışmaya hazırız. Çok fazla araç olması halinde piyasadan araç da kiralayabilecek durumdayız. Tuz ve mucur stokumuz da yeteri miktarda mevcut”; diye konuştu.