Belediyemizden kanalizasyon çalışması

6 Eylül 2016 Salı

Alt yapı çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çorum Belediyesi, Buharaevler Mahallesi’nde başlatılan kanalizasyon çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

Çorum Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekiplerince imara yeni açılan bölgelerde kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarımız devam ediyor diyen Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu, “Buharaevler 47,55,56,60. sokaklarda kanalizasyon çalışmaları tamamlandı. 120 bin TL’ye mal olan 1000 metre uzunluğunda 200’lük korige kanalizasyon borusunu bu sokaklarımıza döşedik.” dedi.

Yabacıoğlu, ” Şehrimizde vatandaşlara daha iyi hizmet sunmak için her alanında çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. Belediye olarak alt yapıya önem vererek, kalıcı sağlam bir üst yapı ortaya çıkarıyoruz” diye konuştu.