Belediyemizden ''kadın'' konulu fotoğraf yarışması

17 Şubat 2015 Salı

Çorum Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezi (KKSM) “Kadın Objektifinden Kadın” konulu fotoğraf yarışması düzenliyor.

18 yaşını dolduran tüm kadınların fotoğraflarıyla katılabileceği yarışmaya başvurular 6 Mart 2015 saat 17.00‘ye kadar devam edecek. Yarışmaya daha önce herhangi bir yarışmada derece almamış, herhangi bir yerde yayımlanmamış ve sergilenmemiş eserlerle müracaat edilebilecek.

Seçici kurul tarafından yapılacak olan değerlendirme sonucu gönderilen fotoğraflar arasından birinci seçilen fotoğrafa 1000 TL, ikinciye750 TL, üçüncüye ise 500 TL para ödülü verilecek.

Yarışma ile ilgili daha geniş bilgi almak isteyenler 201 00 10 numaralı telefonu arayıp yetkililerden bilgi alabilecekler.