Belediyemizden ''İstiklal Marşı'' konferansı

9 Mart 2016 Çarşamba

Belediyemiz, İstiklal Marşı`nın kabulünün yıldönümünde konferans düzenliyor. Kültür sanat etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek olan konferansa gazeteci-yazar Beşir Ayvazoğlu konuşmacı olarak katılacak.

Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenecek konferansta gazeteci yazar Beşir Ayvazoğlu`nun “Mehmet Akif Ersoy ve İstiklal Marşı”;nı anlatacağını söyleyen Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, 10 Mart Perşembe günü saat 13.30`da Devlet Tiyatro Salonu`ndaki programa tüm Çorum halkını davet etti.