Belediyemizden İpeklievler'e kanalizasyon çalışması

10 Temmuz 2014 Perşembe

Çorum Belediyesi, altyapı çalışmaları kapsamında İpeklievler 3. Cadde`de kanalizasyon çalışmalarını sürdürüyor. Toplam 11.300 metre uzunluğundaki kanalizasyon hattı çalışmasının büyük bölümü tamamlandı.

Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, İpeklievler`de yapılan kanalizasyon çalışmasında 150`lik, 200`lük ve 300`lük kanalizasyon borularının kullanıldığını ve işin %90`ının tamamlandığını söyledi.

İpeklievler 3. Cadde`de daha önce içme suyu hattının döşendiğini, kanalizasyon hattının da tamamlanmasıyla birlikte asfaltının da yapılacağını vurgulayan Alper Zahir, “Çorum Belediyesi olarak Çorum`un tüm alt yapı ve üst yapı çalışmalarını tekrar gözden geçirerek eksiklikleri imkanlar ölçüsünde en kısa zamanda tamamlamaya çalışıyoruz. Bir bölgede altyapı çalışması yaparken diğer altyapı çalışmalarını da tamamlıyoruz.”; dedi.