30°C parçalı az bulutlu

30°C parçalı az bulutlu

Belediyemizden hayvan pazarına ücretsiz servis

12 Temmuz 2021 Pazartesi

Belediyemiz yaklaşan kurban bayramı öncesi kurbanlık alışverişi için hayvan pazarına gitmek isteyen vatandaşlar için ücretsiz servis kaldıracak.

Yaklaşan kurban bayramı öncesi vatandaşa kolaylık sağlama için arefe gününe kadar ücretsiz servis hizmeti sunacaklarını söyleyen Belediye Başkan Yardımcısı Lemzi Çöplü, “Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu bayramda da hemşehrilerimiz kurbanlık alışverişlerini yapabilsinler diye İskilip Yolu üzerinde bulunan Hayvan Pazarımıza ücretsiz servis hizmeti sunacağız.” dedi. Başkan Yardımcısı Çöplü, hayvan pazarına gitmek isteyen hemşehrilerimiz 13 – 19 Temmuz tarihleri arasında Recep Tayyip Erdoğan caddesi ana otobüs durağından aşağıda verilen saatlerde İskilip Yolu üzerinde bulunan Hayvan Pazarına ücretsiz olarak geliş gidiş için Belediyemizin araçları hizmet verecek” diye konuştu.

Recep Tayyip Erdoğan Caddesi Ana Durak Hafta içi – Hafta sonu Kalkış Saatleri:

08:00 / 10:00 / 12:00 / 14:00 / 16:00

Hayvan Pazarı Hafta içi – Hafta sonu Kalkış Saatleri:

09:00 / 11:00 / 13:00 / 15:00 / 17:00

Foto Galeri

Belediyemizden hayvan pazarına ücretsiz servis Belediyemizden hayvan pazarına ücretsiz servis Belediyemizden hayvan pazarına ücretsiz servis