26°C parçalı bulutlu

26°C parçalı bulutlu

BELEDİYEMİZDEN HALTERCİLERE YEMEK

21 Kasım 2011 Pazartesi

Belediyemiz, 17-19 Kasım tarihleri arasında Çorum`da yapılan Gençler Türkiye Halter Şampiyonası`nda görev alan hakem ve federasyon üyelerine yemek verdi. İkinci Bahar Lokantası`nda gerçekleştirilen yemek Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül`ün ev sahipliğinde gerçekleşti.

Halter Federasyonu Başkanı Dr. Hasan Akkuş, federasyon Genel Sekreteri Zeki Öztürk, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan, Halter Federasyonu Disiplin Kurulu Başkanı Ertan Demirezen, şampiyonaya katılan İl Temsilcileri ve diğer federasyon görevlilerinin katıldığı yemekte bir konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, organizasyonun Çorum`da gerçekleştirilmiş olmasından büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

Çorum`da yapılan bütün organizasyonların çok başarılı bir şekilde tamamlandığını ifade eden Zeki Gül, Türkiye Gençler Halter Şampiyonası`nın da başarılı bir organizasyonla tamamlandığını vurguladı. Gül, “Şampiyonaya katılan misafirlerimizi, hakemlerimizi, federasyon görevlilerini ve diğer spor adamlarını Çorum`da ağırlamaktan memnun olduk. İnşallah başka şampiyonalarda da bir arada oluruz. Sizleri tekrar Çorum`da ağırlamayı arzu ederiz.”; dedi.

Çorum Belediyesi`nin sporla ilgili her konuda Çorum`daki organizasyonlara imkanları ölçüsünde katkı sağladıklarının altını çizen Başkan Yardımcısı Zeki Gül, “Şehrimize önemli katkıları olacağına inandığımız böylesi organizasyonların Çorum Belediyesi olarak her zaman yanında olacağız. Türkiye Gençler Şampiyonası`na emeği geçen herkese teşekkür ediyorum”; diye konuştu.

Halter Federasyonu Başkanı Dr. Hasan Akkuş da yaptığı konuşmada organizasyona destek veren başta Çorum Belediyesi olmak üzere herkese teşekkür etti. Çorum`da en güzel şekilde ağırlandıklarını belirten Akkuş, bundan sonraki organizasyonlarda da Çorum`u tercih edeceklerini ifade etti. Dr. Hasan Akkuş, “Haftaya 2012 yılının programını yapacağız. 2012 yılının bahar ayında bir organizasyonun daha Çorum`da yapılması için arkadaşlarımızla görüşeceğiz. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, spora büyük önem veriyor. Biz spor adamlarına da spora verilen bu desteğe duyarsız kalmamak düşüyor.”; dedi.

Gençler Türkiye Halter Şampiyonası`nda hakemlere ve derece yapan sporculara Çorum Belediyesi tarafından içerisinde leblebi, tanıtıcı cd ve kitapların yer aldığı birer çanta hediye edildi.