BELEDİYEMİZDEN GÜREŞ PANELİ

1 Haziran 2012 Cuma

Belediyemiz, Çorum ve Türk güreşinin mimarları arasında yer alan şampiyon güreşçi merhum Adil Candemir anısına panel düzenliyor. 2 Haziran Cumartesi günü Belediye Konferans Salonu`nda düzenlenecek olan “Adil Candemir`i Anma, Anlama ve Anlatma”; konulu panel saat 19.00`da başlayacak.

Oturum Başkanlığını Prof. Dr. Gazanfer Doğu`nun yapacağı panele Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Güreşçi Ahmet Ayık, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Güreşçi Tevfik Kış, oğul Cihan Candemir, Polis Akademisi`nden Satılmış Baykuş, İnönü Üniversitesi Öğretim Üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Celal Taşkıran ve Giresun Üniversitesi Öğretim Üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Beytullah Dönmez konuşmacı olarak katılacaklar.