Belediyemizden görme engellilere Sivas gezisi

27 Mart 2015 Cuma

Belediyemiz Altı Nokta Körler Derneği üyelerine Sivas`ı gezdirecek.

Her yıl geleneksel olarak Âşık Veysel etkinlikleri düzenleyen Altı Nokta Körler Derneği üyeleri,bu yıl Aşık Veysel’i memleketi Sivas’ta anacak. Sivas’ın Şarkışla ilçesi Sivrialan Köyü’nde bulunan Aşık Veysel Müzesi’ni de ziyaret edecek olan dernek üyeleri kendi isteklerini geri çevirmeyerek taleplerini olumlu karşılayan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`ye teşekkür etti.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye engellilerin sorunlarına ve taleplerine karşı duyarlılığı nedeniyle teşekkür eden Altı Nokta Körler Derneği Çorum Şube Başkanı Kürşat Abid Ahıskalı, “Belediyemizden Sivas gezisi için katkı istedik. Verdiğimiz dilekçeye kısa sürede olumlu yanıt verildi. Belediye Başkanımız zaten bizlere her konuda büyük destek oluyor. Dernek üyelerimiz ve şahsım adıma başta sayın Belediye Başkanım olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”;dedi.

28 Mart Cumartesi günü saat 04.00’te Çorum’dan hareket edecek olan dernek üyeleri Sivas`ta tarihi ve kültürel mekanlarını gezecek. Daha sonra Aşık Veysel’in yaşadığı Sivas’ın Şarkışla ilçesi Sivrialan Köyü’ne geçecek olan Altı Nokta Körler Derneği üyeleri daha sonra Çorum`a dönecekler.