32°C az bulutlu

32°C az bulutlu

Belediyemizden Geleneksel THM Bahar Konserleri

4 Mayıs 2015 Pazartesi

Belediyemiz Türk Halk Müziği Korosu tarafındanverilen geleneksel Bahar Konserleri Mayıs ayı içerisinde gerçekleştirilecek.

5-6 Mayıs tarihlerinde olmak üzere iki kez Çorumlu sanatseverlerin karşısına çıkacak olan koro, en güzel türküleri söyleyecek. Öğrenci, öğretmen, ev hanımı, memur, işçi, esnaf gibi değişik meslek grubundan gönüllülerin bir araya gelmesiyle oluşan koro önceki yıllarda verdiği konserlerle büyük beğeni toplamıştı.

Şefliğini Kazım Mercan`ın yaptığı Çorum Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, aylar öncesinden şef Kazım Mercan tarafından konser hazırlıklarına başlamıştı.

İlki 5 Mayıs`ta saat 20.00`da gerçekleştirilecek olan Bahar Konseri`nin ikincisi de 6 Mayıs Salı günü yine aynı saatte Devlet Tiyatro Salonu`nda gerçekleştirilecek.