Belediyemizden Flamenco Gitar dinletisi

12 Mart 2014 Çarşamba

Çorum Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle gitar dinletisi düzenledi. Grup Pandila, Osman Taşçı ve Begül Erhan tarafından gerçekleştirilen gitar dinletisi, 8 Mart Cumartesi günü Belediye Konferans Salonu`nda gerçekleştirildi.

Klasik gitar sanatçıları Begül Erhan ve Osman Ünsal Taşçı’nın klasik gitar dinletisi ile başlayan program Grup Murat Köseler’in dinleyenleri hayran bırakan parçaları ve Grup Pandilla’nın Flamenco dans gösterileri ile devam etti. Flamenco dans gösterileri yanı sıra Türk Müziğinin de beğenilen parçalarından bazılarını da icra eden Murat Köseler, dinleyicilerden tam not aldı.

Programa katılanlar Çorum Belediyesi’nin gerçekleştirdiği kültür ve sanat etkinlikleri için Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`ye teşekkür etti.

Program sonunda İşkur Müdür Zafer Eyvaz, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan ve Belediye TSM Koro Şefi Ömer Erdal Cerit, gitar dinletisine emeği geçenlere çiçek takdim etti.