Belediyemizden Fen Lisesi’ne Kütüphane

16 Ocak 2014 Perşembe

Çorum Belediyesi, Okullar Hayat Olsun Projesi kapsamında Fen Lisesi’nde modern bir kütüphane oluşturdu. Kütüphanenin açılışını Belediye Başkanı Muzaffer Külcü yaptı.

Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Müftülüğü ve Okul Aile Birliği’nin de katkı sağladığı Fen Lisesi Kütüphanesi’nin açılış törenine Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ile birlikte Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin, İl Müftüsü Mehmet Aşık, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Okul Müdürü Süleyman Atcıoğlu, KYK Müdürü Erol Kavuncu, bazı okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

2.000’in üzerinde kitap kaynağı ve akıllı tahta ünitesi ile çok amaçlı bir kütüphane sahibi olduklarını ve bunun mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Okul Müdürü Atcıoğlu, katkı veren herkese teşekkür ederek kütüphanelerin okulların geleceğe uzanan hafızası olduğunu söyledi.

Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin de konuşmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, öğrencilere hayırlı olsun dileklerini iletti. Girgin, “Okulları hayatın merkezi haline getiriyoruz.” dedi.

Külcü: Eğitim konusunda ne kadar yatırım yapsak azdır.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Fen Lisesi’ne yapılan kütüphaneni açılışında yaptığı konuşmada okumanın ve bilimin önemine vurgu yaptı. “Okumaya ve bilime ehemmiyet veren bir medeniyetin mensubuyuz. Buraya yaptığımız yatırımdan öte, buraya atılan tohumların vereceği meyvelerle daha çok ilgileniyoruz. Eğitim konusunda ne kadar yatırım yapsak azdır.” dedi.