Belediyemizden ''Fedakarlığa Vefa'

22 Mart 2016 Salı

Çorum Belediyesi Buhara Kültür Merkezi`nde şehit yakınları, gazi ve gazi yakınlarına yönelik “Fedakarlığa Vefa”; programıdüzenlendi. Programa, Çorum merkez ve ilçelerinden 160 kişi katıldı.

Gerçekleştirilen programda şehit yakınları, gaziler ve gazi yakınları, Buhara Kültür Merkezi`ni gezerek merkez faaliyetleri hakkında bilgiler aldı. Kültür Merkezinde bowling, masa tenisi oynayan ve buz pateni pistini kullanan misafirler, “Fedakarlığa Vefa”; programı kapsamında merkez öğrencileriyle bir araya geldi.

Kendileri için düzenlenen programdan hayli memnun kalan aileler, organizasyonun düzenlenmesi nedeniyle Belediye Başkanı Muzaffer Külcübaşta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür etti.